plase impotriva tantarilor si insectelor

Zeta Plus

Sistemul de plase de insecte Zeta Plus este varful de gama al plaselor Zeta. Este destinat protejarii usilor, in special a celor fara prag, deoarece partea inferioara culiseaza pe un sistem “caterpillar”, trecand peste un prag din aluminiu aplatizat si foarte robust.

Magnetii ce asigura inchidera plaselor sunt ajustabili, oferind posibilitatea de a controla forta necesara desprinderii magnetice.

Un avantaj al plaselor Zeta Plus il constituie faptul ca partile mobile ale plaselor se pot detasa cu usurinta pentru depozitarea lor pe timpul de neutilizare indelungata, dupa care se pot reatasa cu aceeasi usurinta pentru a-si relua functionalitatea.

Modelele de plase impotriva tantarilor Zeta Plus include:

  • Zeta Plus, modelul pentru usile intr-un singur canat;
  • Zeta Plus Duo este modelul la care doua plase Zeta Plus pornesc din laterale pentru a se alipi magnetic in mijloc.
  • Zeta Plus Next este modelul in care doua sau mai multe plase Zeta Plus sunt atasate magnetic, formand un “tren” de plase ce pot acoperi o distanta egala cu lungimea maximala a sinelor de glisare, si anume sase metri! Modelul Zeta Plus Next este solutia optima de protejare a usilor armonica sau a glisantelor multiple.
Zeta Plus
Zeta Plus

Sistemul plaselor de tantari Zeta Plus prevede o plasa plisata fixata pe o laterala verticala a usii, celalta culisand lateral spre celalata margine a spatiului de protejat.

Mai multe detalii

Zeta Puls Next
Zeta Puls Next

Sistemul plaselor de tantari Zeta Plus Next prevede doua sau mai multe plase propriu-sise, plisate, puse una in continuarea celeilalte, conectate magnetic.

Mai multe detalii

Zeta Plus Duo
Zeta Plus Duo

Plasele anti insecte Zeta Plus Duo sunt destinate usilor in doua canate, in special a celor fara prag.

Mai multe detalii