plase impotriva tantarilor si insectelor

Consultanta ferestre

Implementarea sistemului de management al calitatii, conform EN ISO 9001

Doriti sa realizati si sa obtineti certificarea functionalitatii unui sistem de management al calitatii in cadrul companiei de realizare a ferestrelor.

Mai multe detalii

Asistenta pentru obtinerea certificarii de produs, conform EN 14351

Doriti sa obtineti certificare de produs, marcaj CE, pentru unul sau mai multe produse realizate de compania dumneavoastra.

Mai multe detalii

Solutii pentru imbunatatirea ferestrelor actuale

V-ati mutat in casa noua si doriti o apreciere obiectiva asupra calitatii ferestrelor. Exista anumite aspecte care va deranjeaza la ferestrele vechi si doriti o apreciere corecta a masurii in care acestea sunt remediabile. Doriti sa aplicati aplicati accesorii (rulouri, plase anti insecte, parasolare, etc.) ferestrelor existente si doriti sa stiti in ce masura se poate realiza acest lucru.

Mai multe detalii

Receptia ferestrelor proaspat montate

Doriti o apreciere calitativa a ferestrelor montate.

Mai multe detalii

Alegerea solutiei optime de realizare a ferestrelor

Pentru achizitionarea unor noi ferestre, doriti o recomandari obiective asupra detaliilor ce ar conduce la produsul de care aveti nevoie.

Mai multe detalii

Supraveghere montaj ferestre

Doriti supravegherea operatiei de montaj ferestre, in vederea executarii corecte a acestei operatii si a semnarii procesului verbal de receptie in cunostinta de cauza.

Mai multe detalii

Obtinere oferte

Doriti sa economisiti timp pentru obtinerea mai multor oferte de realizare si montare a produselor pe care vi le doriti.

Mai multe detalii