plase impotriva tantarilor si insectelor

Spring

Sistemul de plase impotriva tantarilor Spring are ca specific  ruloul in care se aduna plasa propriu-zisa. Plasa propriu-zisa are un capat fixat in interiorul ruloului iar celalat capat fiind mobil, inchizandu-se intr-un profil terminal.

Inauntrul ruloului plasa sta pretensionata, supra tensionandu-se la desfasurarea plasei, pentru protejarea golurilor.

Retragerea plasei in interiorul ruloului se face amortizat, cu un contra-arc, ce previne izbirea violenta a profilului terminal de carcasa ruloului.

Atat arcul de pretensionare cat si cel de franare sunt realizate din otel galvanizat pentru a preveni corodarea lor sub actiunea intemperiilor.

Capatul liber al plasei propriu-zise culiseaza de-a lungul unor glisiere, ce asigura protectia golului pe celelalte doua laturi.

Sistemul Spring cuprinde trei modele de baza:

  • Spring Up, destinat in special ferestrelor,
  • Spring Side, destinat usilor (usilor-ferestre) intr-un canat;
  • Spring Side Duo, destinat usilor (sau usilor- ferestre) in doua canate.

Modelul Spring Side poate include atat amortizorul de retragere a plasei in caseta cat si un mecanism ce permite ridicarea glisierei inferioare pe perioada de neutilizare indeungata.

Glisiera inferioara a modelelor Spring Side si Spring Side Duo este realizata dintr-un profil mai scurt si mai rigid, pentru a preveni deformarea lor in urma calcarii lor accidentale.

Inchiderea profilului terminal al plaselor Spring Up se face mecanic, prin “agatarea” acestuia de blocatorii amplasati pe capetele glisierelor.

In cazul plaselor Spring Side si Spring Side Duo, profilele terminale se inchid pe baza magnetica.

Spring Up
Spring Up

Plasele de tantari Spring Up sunt destinate in special ferestrelor cu o singura deschidere.

Mai multe detalii

Spring Side
Spring Side

La plasele de tantari Spring Side ruloul, in care se afla plasa propriu-zisa, este amplasat in pozitie verticala, plasa culisand lateral, pentru a proteja respectivul spatiu.

Mai multe detalii

Spring Side Duo
Spring Side Duo

Plasele anti-insecte Spring Side Duo sunt destinate usilor de balcon sau terase, in doua canate.

Mai multe detalii